Therapeut & visie

Therapeut

Mijn naam is Corine de Vries (1980). Ik ben getrouwd met Marco en samen hebben wij 3 kinderen. Sinds 2009 wonen wij in Nagele,
waar ik in 2010 mijn praktijk Adaja PMT en Begeleiding startte. 
Vanaf 1 april 2021 is de praktijklocatie van Adaja gevestigd in het
dr. Jansencentrum te Emmeloord. Naast mijn werk als therapeut
ben ik betrokken bij het groenteverwerkingsbedrijf van mijn man.
Opleiding

Na mijn HBO opleiding Bewegingsagogie & Psychomotorische therapie (2002, Windesheim Zwolle) ben ik een aantal jaren werkzaam geweest binnen instellingen. Gedurende mijn werk merkte ik dat ik meer affiniteit kreeg met het werken met kinderen en jongeren. En dat ik mijn kennis daarin wilde verdiepen. Daarom startte ik in 2007 met de opleiding Psychomotorische Kindertherapie van Le Bon Depart. Hierna startte ik in 2010 mijn praktijk Adaja in Nagele, Noordoostpolder (Flevoland). Binnen mijn praktijk bied ik behandeling aan kinderen, jongeren en volwassenen. 

 

Bijscholing en registratie

Om mijn kennis op peil te houden en uit te breiden, volg ik regelmatig intervisie, studiedagen en cursussen. Thema's hierin zijn 'Focussen met kinderen', 'Autisme in de kern begrepen', 'Hechting', 'Rots en Water Weerbaarheidstraining', 'Communiceren met pubers' en 'Vroege hechting bij kinderen (prenataal)'. 

Ik ben geregistreerd lid van de Nederlandse Vereniging Psychomotorische Kindertherapie (NVPMKT). Verder ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Psychomotorische Therapie (NVPMT), Federatie Vaktherapeutische beroepen (FVB) en ingeschreven in het HBO Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). 

 

Visie

Ik vind het belangrijk om op maat te werken. We spreken samen door wat voor jou en/of je kind wel of niet werkt en stellen we de doelen vast. Ik probeer samen met jou (en je kind) te ontdekken wat echt belangrijk is voor jou (jullie) om aan te werken. Daarnaast wil ik ook praktisch en realistisch blijven. Maar ik ga zeker geen uitdagingen uit de weg. Ik kijk samen met jou of je bij mij voor jouw hulpvraag op het juiste adres bent. En is dat mogelijk niet het geval? Of heb ik op dat moment een wachtlijst? Dan kijk ik samen met jou verder naar wat passender is, of waar je wel terecht kan. 

 

Adaja

Mogelijk vraag je je nog af wat Adaja betekent?  Adaja betekent vrij vertaald; Sierraad van God. Het staat voor mij voor dat ieder mens uniek is en er mag zijn. Ik hoop mensen met respect en openheid tegemoet te treden en welkom te heten in mijn praktijk. 

 

Neem gerust contact op als je er meer over wilt weten.

<h1>adaja-pmt.nl sitemap:</h1> <a href="https://www.adaja-pmt.nl/welkom">Welkom</a><br /> <a href="https://www.adaja-pmt.nl/psychomotorische-therapie">Psychomotorische (kinder)therapie</a><br /> <a href="https://www.adaja-pmt.nl/kinderen-pmkt_1431_1431_1431">Kinderen</a><br /> -<a href="https://www.adaja-pmt.nl/pmkt-voor-wie-en-wanneer">Voor wie &amp; wanneer</a><br /> -<a href="https://www.adaja-pmt.nl/pmkt-werkwijze_1451_1451_1451">Werkwijze</a><br /> <a href="https://www.adaja-pmt.nl/jongeren-pmt_1442_1442">Jongeren</a><br /> -<a href="https://www.adaja-pmt.nl/pmt-voor-wie-en-wanneer">Voor wie &amp; wanneer</a><br /> -<a href="https://www.adaja-pmt.nl/pmt-werkwijze">Werkwijze</a><br /> <a href="https://www.adaja-pmt.nl/volwassenen">Volwassenen</a><br /> <a href="https://www.adaja-pmt.nl/begeleiding_1460">Begeleiding</a><br /> <a href="https://www.adaja-pmt.nl/kosten-en-vergoeding">Kosten &amp; vergoeding</a><br /> <a href="https://www.adaja-pmt.nl/therapeut-en-visie"><b>Therapeut &amp; visie</b></a><br /> <a href="https://www.adaja-pmt.nl/contact-en-route">Contact &amp; route</a><br /> -<a href="https://www.adaja-pmt.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="https://www.adaja-pmt.nl/nieuws">Nieuws</a><br />