Volwassenen

PMT voor volwassenen
Binnen PMT staat het eigen lijf en bewegen centraal. Aan de hand van bewegings- en lichaamsgerichte activiteiten ga je aan de slag met waar jij tegen aan loopt in het dagelijks leven. Binnen je familie, werk, sociale contacten of op andere gebieden.

Verkennen, herkennen en erkennen. 
Door kennismakingsgesprek en een aantal bewegings- en lichaamsgericht activiteiten gaan we samen jouw situatie in kaart brengen en kijken naar de achtergrond en invloeden (verleden en heden) daarop (verkennen). Als therapeut vind ik het belangrijk om aan doelen te werken waar je zelf achter staat. Daarnaast zal ik, waar mogelijk, je uitdagen op de punten waar je ontwikkelings mogelijkheden liggen. Daarbij werken we o.a. aan het bouwen aan zelfvertrouwen, acceptatie en inzicht vergroten. Ten aanzien van jezelf en van jouw situatie. 

Je hoeft geen sportief type te zijn of persé van sport en bewegen te houden om met PMT te kunnen starten. Binnen Adaja PMT werk ik op maat en zoeken we samen de balans van in beweging en in gesprek zijn. Gedurende het leven heeft wat we mee maken en ervaren invloed op wie we zijn, denken, ons gedrag en ook ons lichaam. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stress, die in je lijf 'vast kan gaan zitten'. 

Binnen de behandeling leer je hoe je signalen van je lijf en bepaalde reacties of gedragspatronen (tijdig) kan opmerken. Dit biedt de mogelijkheid om bewuster keuzes te maken in hoe je met verschillende situaties en gebeurtenissen omgaat. (het herkennen). Adaja biedt je een veilige plek om te ontdekken wat voor jou wel of niet werkt. En voor het op doen van nieuwe ervaringen. Ook kun je oefenen met ander gedrag en wat voor effect dat heeft op je doen en laten. Binnen de therapie maken we terugkoppelingen naar de dagelijkse praktijk, zodat je er elke dag profijt van houdt. Mogelijk kunnen we relaties leggen met vroegere ervaringen, die geleid hebben tot bepaalde reacties of gedragspatronen (het erkennen).

Als je vragen hebt of vrijblijvend wilt kennismaken, neem gerust contact met mij op. 

<h1>adaja-pmt.nl sitemap:</h1> <a href="https://www.adaja-pmt.nl/welkom">Welkom</a><br /> <a href="https://www.adaja-pmt.nl/psychomotorische-therapie">Psychomotorische (kinder)therapie</a><br /> <a href="https://www.adaja-pmt.nl/kinderen-pmkt_1431_1431_1431">Kinderen</a><br /> -<a href="https://www.adaja-pmt.nl/pmkt-voor-wie-en-wanneer">Voor wie &amp; wanneer</a><br /> -<a href="https://www.adaja-pmt.nl/pmkt-werkwijze_1451_1451_1451">Werkwijze</a><br /> <a href="https://www.adaja-pmt.nl/jongeren-pmt_1442_1442">Jongeren</a><br /> -<a href="https://www.adaja-pmt.nl/pmt-voor-wie-en-wanneer">Voor wie &amp; wanneer</a><br /> -<a href="https://www.adaja-pmt.nl/pmt-werkwijze">Werkwijze</a><br /> <a href="https://www.adaja-pmt.nl/volwassenen"><b>Volwassenen</b></a><br /> <a href="https://www.adaja-pmt.nl/begeleiding_1460">Begeleiding</a><br /> <a href="https://www.adaja-pmt.nl/kosten-en-vergoeding">Kosten &amp; vergoeding</a><br /> <a href="https://www.adaja-pmt.nl/therapeut-en-visie">Therapeut &amp; visie</a><br /> <a href="https://www.adaja-pmt.nl/contact-en-route">Contact &amp; route</a><br /> -<a href="https://www.adaja-pmt.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="https://www.adaja-pmt.nl/nieuws">Nieuws</a><br />