Therapeut & visie

Therapeut

Mijn naam is Corine de Vries (1980). Ik ben getrouwd met Marco en samen hebben wij 3 kinderen. In 2002 ben ik afgestudeerd aan
de opleiding Bewegingsagogie en Psychomotorische Therapie te
Zwolle. Na mijn HBO opleiding heb ik een aantal jaar gewerkt binnen 
de revalidatie in Utrecht. In 2007 ben ik gaan werken bij een centrum
voor sport, therapie en arbeid te Emmeloord. Binnen dit centrum
werkte ik aan de doelstelling om psychomotorische therapie verder
uit te bouwen als behandelvorm en ben ik meer specifiek in aanraking gekomen met het werken met kinderen.


Affiniteit met kinderen en jongeren

Gedurende mijn werk merkte ik dat ik steeds meer affiniteit kreeg met het werken met kinderen en dat ik mij hierin op mijn plek voelde. Daarom startte ik in 2007 met de opleiding Psychomotorische Kindertherapie van Le Bon Depart. Na afronding van deze opleiding in 2010 startte ik mijn praktijk Adaja in Nagele, Noordoostpolder (Flevoland). Binnen mijn praktijk bied ik behandeling aan kinderen, jongeren en volwassenen.

 

Bijscholing en registratie

Om mijn kennis op peil te houden en uit te breiden, volg ik regelmatig intervisie, studiedagen en cursussen. Thema's hierin zijn 'Focussen met kinderen', 'Autisme in de kern begrepen', 'Hechting' en 'Rots en Water Weerbaarheidstraining'.

Ik ben geregistreerd lid van de Nederlandse Vereniging Psychomotorische Kindertherapie (NVPMKT). Verder ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Psychomotorische Therapie (NVPMT/FVB) en ingeschreven in het HBO Register Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg (RBNG).

 

Visie

Adaja betekent (vrij vertaald): sieraad van God. Iedereen is een uniek schepsel en mag er zijn. Soms ben jij of je kind als sieraad wat dof geworden. De eerste stap is dat je mag weten en ervaren dat je er mag zijn. Vanuit die basis kunnen we verder werken aan wat er speelt. Ik ondersteun je graag te bouwen aan je zelfvertrouwen en aan het anders en effectiever omgaan met gevoelens, gedachten of situaties. Bovendien gaan we samen aan de slag met positief gedrag of andere doelen die we hebben gesteld. Zo kun je uiteindelijk weer stralen!

 

Wat vertelt je lijf?

Het mooie aan psychomotorische therapie is dat het niet alleen pratend aan tafel hoeft. We hebben verschillende materialen, middelen en ons lijf ter beschikking om mee te werken. PMT is maatwerk, afgestemd op jouw persoonlijke situatie of die van je kind.

 

Neem gerust contact op als je er meer over wilt weten.

  • De sessies vinden plaats op school, in een gymzaal of andere bewegingsruimte in de Noordoostpolder.

<h1>adaja-pmt.nl sitemap:</h1> <a href="http://www.adaja-pmt.nl/welkom">Welkom</a><br /> <a href="http://www.adaja-pmt.nl/psychomotorische-therapie">Psychomotorische (kinder)therapie</a><br /> <a href="http://www.adaja-pmt.nl/kinderen-pmkt_1431_1431_1431">Kinderen</a><br /> -<a href="http://www.adaja-pmt.nl/pmkt-voor-wie-en-wanneer">Voor wie &amp; wanneer</a><br /> -<a href="http://www.adaja-pmt.nl/pmkt-werkwijze_1451_1451_1451">Werkwijze</a><br /> <a href="http://www.adaja-pmt.nl/jongeren-volwassenen-pmt_1442">Jongeren &amp; volwassenen</a><br /> -<a href="http://www.adaja-pmt.nl/pmt-voor-wie-en-wanneer">Voor wie &amp; wanneer</a><br /> -<a href="http://www.adaja-pmt.nl/pmt-werkwijze">Werkwijze</a><br /> <a href="http://www.adaja-pmt.nl/kosten-en-vergoeding">Kosten &amp; vergoeding</a><br /> <a href="http://www.adaja-pmt.nl/therapeut-en-visie"><b>Therapeut &amp; visie</b></a><br /> <a href="http://www.adaja-pmt.nl/presentaties-en-workshops">Presentaties &amp; workshops</a><br /> <a href="http://www.adaja-pmt.nl/contact-en-route">Contact &amp; route</a><br /> -<a href="http://www.adaja-pmt.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="http://www.adaja-pmt.nl/nieuws">Nieuws</a><br />